Perényi NFE
Az egyesületről Elérhetőségek Aktuális Programok Támogatóink Sajtószoba Közérdekű Börze Így dolgoztok Ti Tagság
BP SZALON 2003 Utazás Jótékonyság Klubnapok Nemzetközi programok Internet verseny
Programok \\ BP SZALON 2003

A Perényi Nemzetközi Fodrász Egyesület 2003. március 22-én megrendezte Magyarországon első alkalommal a Budapest Salon 2003 „hajfesztiválját”. Az Egyesület célja az volt, hogy a magyar fodrász szakmát összefogva ezen rendezvény keretein belül mutassa meg a legújabb nemzetközi trendeket, valamint lehetőséget nyújtson a hazai tehetségeknek, hogy egy független, nemzetközi zsűri előtt megmutathassák kreativitásukat, rátermettségüket és szakmai tudásukat.

A közel 14 órán keresztül tartó rendezvény minden pillanatban igazi élményeket és meglepetéseket kínált a résztvevőknek. Az eseménynek otthont adó Millenáris Park reggel kilenc órakor nyitotta meg kapuit a számos versenyző, fellépő és látogató előtt. A Teátrum nagyszínpadán egymást követték a mesterfodrászok lenyűgöző hajkölteményeinek bemutatója, ennek keretein belül a délelőtti órákban a Wella fiatal fodrászai, majd utánuk következett a kreatív csapat, melynek fodrászai kápráztatták el alkotásaikkal a nézőket. Ez idő alatt zajlott a harmadik emeleten a kreatív esztétika kategória versenye három kategóriában, ahol a versenyzőkön kívül talán a zsűrinek volt a legnehezebb dolga. A rengeteg tehetséges tanuló és felnőtt fodrász mellett a mesterfodrászok külön egymással versengve mérhették össze tudásukat. A műsorok között láthattuk az ORLANDO divatház tavaszi kollekcióját, sztárzenekarok rövid fellépéseit és látványos break dance bemutatót.

Délután sor került az extrém fantázia kategóriában induló versenyzők megmérettetése. Ez alatt a nagyszínpadon már a nemzetközi fodrászoké volt a főszerep. Olaszországból érkeztek a RUSK európai művészeti csapat, vezető sztárfodrászai. Őket követte Svédországból Gunilla Ollson, valamint Pánczél Margit, aki a Svéd Fodrász Szövetség oktatásért felelős elnöke. Miután a világhírű sztárfodrászok befejezték bemutatóikat, a 47 versenyző felvonult a színpadra modelljével, hogy bebizonyítsa a közönségnek, hogy a kategóriájában Ő a legjobb. Végül de nem utolsó sorban Krizsán Győző fantasztikus csapatát láthattuk. Az esti órákban került sor az eredményhirdetésre és az értékes ajándékok kiosztására.

Az esti showműsort Kenguru legújabb indiai kollekciójával kezdődött, majd színvonalas, látványos hajkreációk következtek a Svéd csapattól és Krizsán Győzőtől külön showmüsorokban. Legvégül funky parti egy kis bulizás következett az értékes és hosszú nap után.

KREATÍV ESZTÉTIKA VERSENYSZÁM   

TANULÓ         ZSŰRI DÖNTÉSE    
Horváth Katalin       I.   
Ghisoiu Mihai          II.   
Csík Nikoletta          III.   

FELNŐTT     ZSŰRI DÖNTÉSE    
 
Aissaoui Henrietta     I.   
Kostik Linda               II.   
Kovács Zsanett         III.   

MESTER    ZSŰRI DÖNTÉSE    
Batki Péter                 I.   
Kis-R. Imre                 II.   
Gyergyovits Zsolt      III.   

EXTRÉM FANTÁZIA VERSENYSZÁM
 

TANULÓ         ZSŰRI DÖNTÉSE 
Demeter Annamária    I.
Szűcs Bernadett         II.
Horváth Erika               III.

FELNŐTT   ZSŰRI DÖNTÉSE 

Kostik Linda                I.
Molnár Edit                  II.
Orbán Anikó                III.

MESTER    ZSŰRI DÖNTÉSE 

Fehér Zoltán I.
Molnár Béláné Ildikó II.
Molnár Viola III.

Mobil: (O6 30) 488 8441 ; (06 30) 680 8495
E-mail: info@fne.hu
Web:www.fne.huX